tiistai, 18 tammikuun, 2022
Vakiopalstat

Järjestöpuolella vilkas syksy

Syyskausi on jatkunut vilkkaana etenkin kokousrintamalla. Käsi on rasittunut enemmän kokouskutsujen ja pöytäkirjojen kirjoittamisesta kuin keilaamisesta.

Lokakuun viimeisenä päivänä koolla oli joka toinen vuosi järjestettävä liittokokous, joka valitsi Vantaalla uuden valtuuston kahdeksi seuraavaksi kaudeksi. Valtuuston kokoonpanoon ei merkittäviä muutoksia tullut, mutta ensimmäistä kertaa puheenjohtajaksi valittiin nainen, Tuija Hiltunen Tampereelta.

Joulukuun alussa uusi valittu valtuusto kokoontui etänä valitsemaan uutta hallitusta kahdeksi seuraavaksi vuodeksi 2021-22. Puheenjohtajana jatkaa Olli Hossi Helsingistä ja varapuheenjohtajana Raimo Palokoski Turusta. Hallituksen ja valtuuston uudet kokoonpanot ovat esillä tässä lehdessä sivulla 18–19.

Huippu-urheilupuolella Olympiakomitean tehostamistuen prosessi käytiin syksyllä suunnitelmineen ja tavoitteineen läpi. Keilailun arvostus ja kova työ on huomattu ja se näkyi jälleen tuen nostona. Vuodelle 2021 tehostamistuki on 67 000 euroa. Lajimme arvostusta nostaa vielä se, että keilailun lisäksi ainoastaan neljä ei-olympialajia pääsi tuen piiriin.

Korona jatkaa edelleen jylläämistään, erilaisia ohjeita ja rajoituksia on voimassa alueittain, riippuen onko kyse perus-, kiihtymis- vai leviämisalueesta. Liittomme koronaohjeistus löytyy verkkosivujemme etusivulta ja tilannetta ohjeineen seurataan aktiivisesti uutisoimalla. Koska tilanne elää ja muuttuu koko ajan, pyydänkin seuraamaan keilailuun liittyvää koronaohjeistusta verkkosivujemme kautta. Lähetämme jokaisesta ohjeiden päivityksestä aina myös tiedotteen jäsenliitoille ja keilahalleille. Koronaohjeistus keilailuun on näkyvillä lehden sivulla 28.

Kuluva vuosi on kaiken kaikkiaan ollut poikkeuksellinen ja haastava. SM-kilpailujen järjestäjämme Helsingissä, Lahdessa, Salossa, Jyväskylässä ja Tampereella vetivät kisat tästä huolimatta hienosti läpi. Iso kiitos teille kaikille järjestäjille ja keilaajille, jotka mahdollistitte tämän.

Vuosi vaihtuu ja normaalimpaan arkeen palaaminen kevään aikana voi olla mahdollista rokotteiden myötä.

Pidetään huolta toisistamme ja aloitetaan itsestämme.

Turvallista ja parempaa Uutta vuotta!

SAMI JÄRVILÄ

Leave a Response