tiistai, 18 tammikuun, 2022
Keilailuklubissa ääneen pääsevät muun muassa nuoret keilaajat, kuten Olli-Pekka Pajari (oik.). Timo Repo (kesk.) ja Mikko Simula kiersivät ohjelmaa tehden ympäri Suomen eri paikkakunnilla.
Haastattelut

Keilailuklubi kolmatta kertaa kotisohville

Keilailuklubi TV-ohjelma palaa kolmannen tuotantokauden osalta C Morelle kevään 2020 aikana.

Tuttuun tapaan Keilailuklubissa ääneen pääsevät tuottaja Timo Revon johdolla kotimaiset ja ulkomaiset keilailutähdet sekä vierailevat julkkisvieraat kuuden jakson voimin. Ohjelma palaa ruutuihin tällä erää viimeistä kertaa ja tuotantokausi kantaakin nimeä Viimeinen kaato.

Timo Repo on tuottanut Keilailuklubia C Morelle nyt kolme tuotantokautta.

Nuoria keilaajia on paljon mukana tällä kertaa, kun ääneen pääsevät muun muassa Pyry Puharinen, Tomas Käyhkö, Luukas Väänänen, Jesse Ahokas, Olli-Pekka Pajari ja Otso Kahila.

– Mukana on myös runsaasti muita keilaajia heidän lisäkseen. Yhtenä pointtina haluamme tuoda esille, että keilailu on nuorekas laji, Repo linjaa.

Edellinen tuotantokausi oli pyhitetty keilailulegenda Mika Koivuniemelle, joka nähdään myös tällä kertaa ohjelmassa mukana. Lisäksi eräs toinen isosti suomalaiseen keilailuun vaikuttanut persoona päästetään ääneen ja tuodaan katsojille tutuksi.

– Ei haluta unohtaa herraa nimeltä Kimmo Lehtonen, joka on useammalla vuosikymmenellä raatanut suomalaisen keilailun eteen halliyrittäjänä ja huippukeilaajana. Haluamme tuoda Kimmosta kattavaa henkilökuvaa ja hän on mukana useassa jaksossa.

Ohjelmassa vierailevat myös esimerkiksi nyrkkeilijä Amin Asikainen, muusikko Antti Ketonen ja ääneen pääsee myös eurodance-tähti Haddaway, jonka albumeita on myyty maailmanlaajuisesti yli 28 miljoonaa kappaletta. Artistilta löytyy yllättävää taustaa keilailusta ja Suomesta.

– Tänä vuonna meillä on hyvä kattaus urheilua ja musiikkia, Repo sanoo.

Keilailuklubi kiertää jaksoissa tälläkin kertaa keilailukohteissa, joiksi nyt on valikoitu Mikkeli, Joensuu, Kotka sekä Helsingin Tali, jossa puhutaan Ballmaster Openin 50-vuotishistoriasta ja tulevista miesten EM-kilpailuista, jotka järjestetään pitkän tauon jälkeen Suomessa.

– Ensimmäisessä tuotantokaudessa haettiin sitä, millaisella kulmalla keilailusta tehdään tämän tyyppistä ohjelmaa. Toinen tuotantokausi olikin pyhitetty Mika Koivuniemen Hall of Fame -uralle ja tässä kolmannessa käydään asioita vahvasti Kimmo Lehtosen kautta läpi.

– Tarkoitus on myös tuoda esille suomalaisen keilailun historiaa, kun esimerkiksi Mikkelissä oli aikoinaan ensimmäinen laminaattihalli. Itselleni on ollut mielenkiintoista palata näihin paikkoihin, kun tulee omat nuoruuden keilailuvuodet vahvasti mieleen, Repo kertoo.

Keilailuklubin kolmas tuotantokausi starttaa kevään aikana C More Max -kanavalla. Tarkat päivämäärät tulevat tuotantotiimin mukaan julki myöhemmin.

Lisäksi on hyvä muistuttaa, että Keilailuklubin kaksi aiempaa tuotantokautta ovat molemmat katsottavissa Internetissä C Moren kotisivuilla arkistosta.

Teksti ja kuvat: Henri Havusela

Leave a Response