torstai, 28 lokakuun, 2021
Ajankohtaistakansi

Suomen Keilailuliitto palkitsi ansioituneita keilaajia ja toimijoita

Suomen Keilailuliitto ja sen valiokunnat valitsevat vuosittain vuoden mies-, nais- liigapelaajat, vuoden juniorin, seniorin, veteraanin ja parakeilaajan. Lisäksi valitaan vuoden joukkue, seura, valmentaja ja kouluttaja.

Tänä vuonna kilpailukausi jouduttiin osin keskeyttämään koronapandemian vuoksi ja näin ollen valiokunnat eivät nimenneet vuoden mies- ja nais- liigapelaajia lainkaan.

Tuula Tamminen palkittiin vuoden seniorikeilaajana. Hän nappasi upeasti Masters-kultaa senioreiden EM-kilpailuissa. Kuvassa myös Mika Oksanen, joka juhli seniorimiehissä Masters-pronssia.

Vuoden junioriksi nimettiin lukuisia arvokisamitaleja saavuttanut Pyry Puharinen, joka voitti sekä junioreiden EM-kilpailuissa Masters-kultaa että junioreiden MM-kilpailuissa Masters-hopeaa.

Senioreiden EM-kilpailuissa menestynyt ja Masters-kultaa sieltä itselleen napannut Tuula Tamminen nimettiin vuoden senioriksi.

Vuoden veteraaniksi nimettiin 20 vuotta SKL:n veteraanivaliokunnassa toiminut Jaakko Virkajärvi.

Liikuntavammaisten hallitseva Suomen mestari Timo Toivonen nimettiin vuoden parakeilaajaksi. Hän on tehnyt myös loistavaa työtä parakeilailun näkyvyyden lisäämiseksi.

Vuoden joukkueena palkittiin junioreiden MM-joukkue, joka nappasi kilpailuissa Ranskassa yhteensä peräti

Vuoden joukkueeksi valittiin Ranskassa kymmenen mitalia saavuttanut junioreiden MM-joukkue. Joukkueeseen kuuluivat Jesse Ahokas, Peppi Konsteri, Mila Nevalainen ja Pyry Puharinen.

SKL:n järjestämän jäsenhankintakilpailun voittajaseurat Pins Boys Raisiosta sekä Harrastaja-Vantaa Vantaalta valittiin molemmat vuoden seuroiksi.

Vuoden valmentajaksi nimettiin vuonna 2019 eri maajoukkueiden kanssa yli 30 arvokisamitalia saavuttanut Jarmo Ahokas.

Talin keilahallissa kouluttajana pitkän päivätyön tehnyt Jarkko Sipilä valittiin vuoden kouluttajaksi.

Vuoden 2019 keilaajaksi valittiin Sanna Pasanen, joka palkittiin vuoden alussa Brunswick Ballmaster Openin yhteydessä.

Perinteisesti vuoden ansioituneet keilaajat ja toimijat on palkittu diplomein kevään keilailugaalassa. Tämän vuoden osalta diplomit jaetaan ansioituneille kilpailuiden yhteydessä syksyn aikana.
Suomen Keilailuliitto onnittelee kaikkia ansioituneita!

Teksti: Tiina Keiriö ja Sami Järvilä

Leave a Response