tiistai, 18 tammikuun, 2022
Ajankohtaista

Sport Bowling Finland jatkaa nuorten tukemista

Sport Bowling Finland Oy jatkaa työtään nuorten keilaajien hyväksi lahjoittamalla Suomen Keilailuliitolle 30 keilapalloa maajoukkueryhmien juniorikeilaajien ja nuorten käyttöön.

Sport Bowling Finland Oy:n Pauliina Aalto ja Jouni Helminen jatkavat keilaajalupausten tukemista. Lahjoitetut pallot annetaan maajoukkuevalmentajien päätösten perusteella maajoukkuekeilaajille. Sport Bowling Finland on tehnyt yhteistyötä SKL:n kanssa pitkään.

Kyllähän keilailubisneksessä toimijoiden täytyy yhdessä kantaa kortensa kekoon nuorten puolesta.

– Tämä yhteistyö on ollut meille itsestään selvää. Kyllähän keilailubisneksessä toimijoiden täytyy yhdessä kantaa kortensa kekoon nuorten puolesta. Ja onhan näin tapahtunutkin. Onhan esimerkiksi Junnu Tourin olemassaolo ollut alusta saakka välinemaahantuojien varassa. Me olemme usean vuoden ajan sponssanneet nuorille palloja, joita sitten valmentajat ovat jakaneet sinne missä tarve on ollut suurin, Pauliina Aalto kertoo.

Maahantuojille tämän tyyppinen keilailun tukeminen on luontaista.

– Välineet ovat suuri kuluerä ja ilman niitä ei lajia voi harrastaa, aivan kuten missä tahansa muussa urheilulajissa. Me tietenkin toivomme, että meiltä sponsoripallon saatuaan nuoret laittaisivat säästyneet rahat kilpailemiseen. Runsas kilpaileminen on kuitenkin ainoa tapa oppia tätä lajia, Aalto linjaa.

Pian edessä ovat junioreiden arvokisat. Aalto on mielissään siitä, että nuoret suomalaiskeilaajat pärjäävät yhä maailmalla.

– Onhan meillä useita hyviä nuoria keilaajia, joilla on mahdollisuus pärjätä isommissakin kisoissa. Viimeisen kymmenen vuoden aikana on Suomessa menty määrätietoisempaan ja ammattimaiseen valmennukseen ja se yhdistettynä kunnianhimoiseen valmentautumiseen on selvästikin tuottanut hedelmää.

Suomen Keilailuliitto kiittää Sport Bowling Finlandia lahjoituksesta!

Kuva: Pexels

Leave a Response