torstai, 28 lokakuun, 2021
Ajankohtaista

Pekka Korpiola on poissa

SKL:n toiminnanjohtajana vuosina 1989-1999 toiminut Pekka Korpiola on kuollut 62-vuotiaana.

Suomen Keilailuliiton toiminnanjohtajana kymmenen vuotta toiminut Pekka Korpiola (1956-2019) kuoli maaliskuun loppupuolella.

Pekka tuli vuonna 1989 keilailun pariin Judoliitosta. Hän kuului myös nuorena maan parhaimmistoon judossa, kun hän voitti viisi SM-kultaa raskaassa sarjassa.

Korpiola oli rauhallinen sekä työkaverina että työtavoiltaan. Hänet tunnettiin aina myös hyväntuulisena keilailupiireissä. Pekan aikakaudella keilailun jäsenmäärä kävi myös huipussaan.

Korpiola matkusti myös paljon maajoukkueen mukana ja oli reissuissa hyväntuulinen ja nauravainen. Hänestä on positiivisia muistoja monilla entisillä maajoukkuekeilaajilla sekä toimiston sen aikaisilla työntekijöillä.

Pekkaa jäivät suremaan kaksi lasta ja muu perhe.

Suomen Keilailuliitto kunnioittaa Pekka Korpiolan muistoa. Koripiolan muistotilaisuus järjestettiin Helsingissä 11. toukokuuta.

1 Comment

  1. Jestas – ihmettelin tänään kun Pekasta ei ole kuulunut pitkästä aikaan mitään. Ajattelin soittaa kun on vapaata, ja hän ehkä palstallaan. Vaan onkin siirtynyt tuon puoleiseen. Kunnioittaen muistoasi: Tibu Borgsten ja Muksut sekä 2 koiraa.

Leave a Response