torstai, 28 lokakuun, 2021
Ajankohtaista

Kauko Parviaisen muistoa kunnioittaen

Ennen pääsiäistä saimme suru-uutisen, että pitkän linjan vaikuttaja Tapiolan keilahallilla ja Helsingin Bowlingliiton alueella, Kauko Parviainen oli menehtynyt pitkän sairauden uuvuttamana.

Kauko antoi viime vuosina kasvot Tapiolan juniorivalmennukselle ja hänen sekä Eino Styrmanin alulle laittama juniorihanke pyörii edelleenkin Tapiolassa viikoittain. Hän teki pitkän uran valmennuksessa ruohonjuuritasolla keilahallilla ja moni keilaaja onkin saanut ensi neuvonsa häneltä. Moni näistä keilaa edelleen hänen ansiostaan. Kake palkittiin muun muassa vuoden valmentajana Suomessa.

Kauko oli niitä ihmisiä, joka pyyteettömästi auttoi muita ihmisiä. Ikinä hän ei sanonut ei, jos joku tarvitsi hänen apuaan. Hän myös auttoi paljon Tapiolan keilahallin uudistuksessa ja oli erittäin rakastettu persoona keilahallin henkilökunnan keskuudessa. Hän oli osa meitä ja osa Tapiolan keilahallin kalustoa. Edes sairauden loppuvaiheilla hän ei suostunut luovuttamaan ja yritti ajatella positiivisesti. Häntä tullaan kaipaamaan syvästi.

”Kun istun sinun vierellesi, en kysy, enkä vastaa, sillä tiedät jo, että pisaraakaan ei puutu. Olen kotona, riisun saappaani, olen pilven painoinen.” -Tommy Taberman.

Teksti: Jari Ratia

Leave a Response